Netwerk gaat naar Regio overleg

      Geen reacties op Netwerk gaat naar Regio overleg

Binnen de oncologische zorg is er momenteel veel gaande rondom samenwerken. Het gaat dan om de zogenaamde ‘1e, 2e en 3e lijn’, ofwel de 1e lijn waar ons netwerk zich mee bezig houdt, is de zorg rondom huis zoals de huisarts, oedeemtherapeut, fysiotherapeut, diëtist, etcetera. De tweede lijn is het ziekenhuis en de 3e lijn bijvoorbeeld het verpleeghuis. Veel hulpverleners dus die zich hier in bevinden. Er zijn in de eerste lijn diverse netwerken aan het opstarten of al aan het werk. Om samenwerking te verbeteren, is er een symposium. Een aantal van onze netwerkleden gaan vanavond naar een bijeenkomst op Papendal waar gesproken wordt over deze samenwerking in Gelderland rondom de behandeling van kanker. Binnenkort een verslagje!